FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $ 200 SHOP NOW

άλμπουμ ελληνική άλμπουμ Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Η Μαρίζα Ρίζου σήμερα στο Gazarte

Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Η Δύναμη του Σύγχρονου Χορού Χορου Θεσσαλονικη Απόψε το Gazarte γεμίζει jazz και swing ήχους από μια φωνή με τέτοια ένταση και drive που σε συναρπάζει και σε παρασύρει στο τριπ μιας υπέροχης γιορτής. Η Μαρίζα Ρίζου και η επταμελής……

Η Μαρίζα Ρίζου σήμερα στο Gazarte Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Ταξίδι στη φω ΤΕΙνή και pop πλευρά της τζαζ,

Απόψε το Gazarte γεμίζει jazz και swing ήχους από μια φωνή με τέτοια ένταση και drive που σε συναρπάζει και σε παρασύρει στο τριπ μιας υπέροχης γιορτής.

Η Μαρίζα Ρίζου και η επταμελής μπάντα της σ’ ένα μοναδικό σόου με αστείρευτη ενέργεια και feeling μετατρέπουν τη μουσική σε καθαρό ρυθμό, ανάσα, βαθύτερη ικανοποίηση του είναι.

Με αυτή τη χαρά που σε μεταφέρει στη φω ΤΕΙνή και pop πλευρά της τζαζ, η Μαρίζα Ρίζου επιλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει – Aretha Franklin, Frank Sinatra, Nina Simone, Ella Fitzgerald, Michael Buble, μαζί με τα δικά της κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Προετοιμασία Χορευτών για Διαγωνισμούς «Γλυκό Πρωί».

Η Μαρίζα Ρίζου από το πρώτο της κομμάτι, μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά. Ερμήνευσε με τέτοια συμπυκνωμένη δύναμη και θηλυκότητα το «Πόσο Λυπάμαι» που μας καθήλωσε και κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το «Μια Άλλη Ευτυχία». Μας χάρισε το πιο «Γλυκό Πρωί» της ελληνικής δισκογραφίας και μας απέδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. Ακούς τη μουσική, σιγά σιγά στροβιλίζεσαι στο ρυθμό της και πριν ακόμα το καταλάβεις, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Προετοιμασία Χορευτών για Διαγωνισμούς χορεύεις.

23 Νοεμβρίου 2013

Ώρα έναρξης: 22.00

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Προετοιμασία Χορευτών για Διαγωνισμούς Γκάζι

Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Σχολη Χορου Θεσσαλονικη ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Η Ιστορία του Μπαλέτου που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Τα Οφέλη του Χορού για την Υγεία σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Η Δύναμη του Σύγχρονου Χορού ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Πώς και γιατί μηνύθηκε ο φημισμένος Charlie Trotter;

Είναι μερικά γεγονότα σαν κι αυτό που αποδεικνύουν ότι ακόμα και τα μεγαλύτερα ταλέντα είναι ικανά να κάνουν μεγαλοαπάτες.

Ο γνωστός σεφ Charlie Trotter που εδρεύει στο Σικάγο και οπού εκεί είχε το εστιατόριο του μέχρι πριν από λίγο καιρό, Σχολη Χορου Θεσσαλονικη μηνύθηκε τον Ιούνιο του 2012 γιατί ακριβοπούλησε σε δυο οινοσυλλέκτες ένα πελώριο μπουκάλι κρασιού (magnum) το οποίο ισχυρίστηκε πως ήταν ένα Romanee Conti του 1945 αλλά που όμως ήταν πλαστό!

Ο Bekim και η Ilir Frrokaj πλήρωσαν πάνω από $46,200 για ένα μπουκάλι το οποίο ο Trotter τους παρουσίασε ως ένα magnum Domaine de la Romanee-Conti 1945 και αυτό από την κάβα του πασίγνωστου εστιατορίου Charlie Trotter στο Σικάγο.

Το ζευγάρι έμαθε πως το μπουκάλι δεν έχει καμιά αξία μόλις πήγε να το ασφαλίσει και ένας σύμβουλος τους το δήλωσε.

Αυτός ο σύμβουλος λοιπόν (Maureen Downey), για να τεκμηριώσει την άποψή του, ταξίδεψε ως το οινοποιείο του Domaine de la Romanee-Conti όπου συναντήθηκε με τον συνιδιοκτήτη Aubert de Vellain, ο οποίος και επιβεβαίωσε πως το επιχείρημά του είναι αληθές. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως αυτό το magnum του 1945 δεν μπορεί να είναι αυθεντικό καθώς εκείνη τη χρονιά παρήγαγαν μονάχα μικρά μπουκάλια.

Οι συλλέκτες για την αποζημίωσή τους ζήτησαν $75,000 που είναι + $30,000 από αυτά που ξόδεψαν γι’ατή την πλαστή αγορά τους.

Ο Charlie Trotter που ήταν μόλις 53 ετών, έκλεισε για πάντα το θρυλικό εστιατόριο του δυο μήνες μετά το γεγονός, πούλησε τα συλλεκτικά κρασιά από την κάβα του εστιατορίου και έκανε στροφή στην καριέρα του παύοντας να είναι σεφ.

Είναι λογικό πως αυτή η είδηση τον έκανε να ντρέπεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους σεφ στην Αμερική.

Πολύ κρίμα! Και ήθελα να δοκιμάσω τα γευστικά του έργα τέχνης. Δεν πειράζει… πάμε γι’άλλα!

Γιάννης Πλατής (yplatis@nooz.gr)

Σχολη Χορου Θεσσαλονικη

source: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/612233/i-mariza-rizou-simera-sto-gazarte/




Σχολη Χορου Θεσσαλονικη…

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping